Oh-lief - Hello Little One
17206
page,page-id-17206,page-child,parent-pageid-16763,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Oh-lief

brandlogo-ohlief

Oh-lief: “Wij geloven in puur natuurlijke producten voor baby’s, peuters en ouders. Daarom zijn onze producten met liefde en zorg samengesteld en gemaakt met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Onze producten zijn niet schadelijk voor de huid of het milieu”.

 

Het assortiment ‘100% natuurlijke en biologische verzorgingsproducten van Oh-lief’ bestaat uit een lijn speciaal voor baby’s, zonneproducten voor het hele gezin en een complete lijn bodyproducten voor volwassenen. De zuivere producten zijn gemaakt van de allerbeste natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. Alle producten komen in mooie verpakkingen die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Vanzelfsprekend zijn geen van de producten op dieren getest! Kortom, Oh-lief biedt de allerliefste producten voor de huid en is lief voor het milieu. Het assortiment van Oh-lief babyproducten bevat alle producten die je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je baby. Zoals billenbalsem, bad & douchegel en zelfs een insectenbalsem!

 

Website: http://www.ohlief.nl