Mom in Balance - Hello Little One
16865
page,page-id-16865,page-child,parent-pageid-16763,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Mom in Balance

LeFqqgGg

De missie van Mom in Balance is zoveel mogelijk (aanstaande) moeders zich sterk en energiek te laten voelen, de juiste keuzes te laten maken om volop te genieten van het moederschap in combinatie met het behouden van hun persoonlijke ambities en doelen.

 

Centraal in onze aanpak staat het inspireren van vrouwen. Met ons sportprogramma zal je fysiek sterker worden wat je veel energie zal opleveren en het geeft je een positieve mindset, die je heel goed kunt gebruiken in de eerste jaren van het moederschap.

 

Wij bieden outdoor trainingen voor zwangeren, herstel training na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. Daarnaast blijven we innoveren op productlijnen die vrouwen energie geven. Zoals een reeks inspirerende zelfgeschreven boeken, een (web)shop met producten die energie geven en een programma om bedrijven te assisteren om hun ambitieuze vrouwen te begeleiden en vast te houden.

 

Website: http://www.mominbalance.com