Over ons - Hello Little One
15430
page,page-id-15430,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Over ons

HLO2
BiancaJoyce1
BiancaJoyce5

Hello! Wij zijn Bianca & Joyce, Founders of HelloLittleOne.nl. We zijn vriendinnen van elkaar en allebei super trotse mama. Bianca is in 2015 mama geworden van zoontje Thom en Joyce heeft twee jongens: Milan (5) & Nio (2).

 

In 2013 hebben wij Goodie Goodness gelanceerd, bij Goodie Goodness ontvangen abonnees maandelijks een verrassingsbox met een aantal items van opkomende ontwerpers en creatieven.

 

Wij houden erg van bijzondere en unieke producten, waar een mooi verhaal achter zit. Zo zijn wij ook áltijd op zoek naar de leukste, hipste en beste producten voor onze ‘little ones’. Vaak is het een enorme zoektocht om originele producten te vinden, die handig in gebruik zijn en ook nog een mooi design hebben. Hoe vaak heb je niet een vriendin om advies gevraagd over een bepaald merk of product? Zoveel keus… daar hebben we toch helemaal geen tijd voor?

 

Zo ontstond het idee van ‘Hello Little One’! Een maandelijkse box op je deurmat, met de producten die je op dat moment nodig hebt voor jou & je ‘little one’! Graag helpen wij (aanstaande) ouders met het vinden van mooie en kwalitatieve producten, die precies aansluiten bij de fase van zwangerschap tot het eerste levensjaar!

 

Elke maand zullen (aanstaande) mama’s & baby’s blij verrast worden en uitkijken naar de Hello Little One box, waarbij zij de beste en mooiste producten zullen ontdekken.