FAQ - Hello Little One
15432
page,page-id-15432,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

FAQ

Algemeen

Wat is Hello Little One?
Bij Hello Little One ontvang je een verrassingsbox, om de beste en leukste producten te ontdekken voor jou & je baby. Een zorgvuldig samengestelde box speciaal gevuld met producten die aansluiten bij de fase van je baby. Het is een verrassing wat je krijgt. Wij zorgen ervoor dat de waarde van elke box aanzienlijk meer is dan de maandelijkse abonnementskosten.  Hierdoor heb je naast een box vol leuke producten, ook een goede deal!

 

Wat zit er in de Hello Little One box?
In elke box zitten speciaal geselecteerde producten voor tijdens de zwangerschap of voor als je ‘little one’ er is. De box is gevuld met 3 tot 5 producten en bevat producten voor zowel baby als (aanstaande) mama. Denk bijvoorbeeld aan fijne verzorgingsproducten, een fruitbakje, een hippe slab, een speeltje,een gezonde snack, iets leuks voor de babykamer, etc. Het leukste is dat je niet weet wat je krijgt, totdat je de box ontvangt en gaat uitpakken. Surprise! Hello Little One geeft je een echt verwenmoment!

 

Welke merken zitten er in de box?
Hello Little One houdt van bijzondere en kwalitatieve producten. Merken die niet overal verkrijgbaar zijn, met een mooi design, duurzaam en hip! De producten worden met zorg geselecteerd en getest. In de box zul je merken vinden van kleine startende bedrijfjes, zoals Lotjedotje tot bekendere merken zoals Naïf Care en Greentoys.

 

Ik wil een Hello Little One Box cadeau doen. Wat moet ik daarvoor doen?
Een Hello Little One Box is het perfecte cadeau voor tijdens de zwangerschap of bijvoorbeeld als kraamcadeau. Vul op de checkout pagina de naam en adresgegevens in van de ontvanger en stuur een email naar mail@hellolittleone.nl met je order nummer en laat ons weten dat het een cadeau is en wij doen  een handgeschreven kaartje in de box.

Betaling

 

Ontvang ik de box eenmalig?
Ja, op dit moment bieden we alleen eenmalige boxen aan.

 

Hoe kan ik betalen?
Je betaalt de box vooruit via iDeal.

 

Zijn er verborgen kosten?
Nee. De verzendkosten zijn de enige bijkomende kosten, deze zijn vermeld op de bestelpagina.

Bezorging

 

Wanneer kan ik mijn Hello Little One box verwachten?
Je box zal in de eerste week van de volgende maand verstuurd worden. De boxen worden altijd op de 1e van de maand verstuurd, tenzij dit in het weekend of op een feestdag valt, dan wordt de box op de eerstvolgende werkdag verstuurd. Bijvoorbeeld: bestel je de box op de 30e van de maand? Dan ontvang je de week erop je box.

 

Wordt de Hello Little One box ook naar het buitenland verstuurd?
Op dit moment versturen wij de boxen naar Nederland en België.

 

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn €4,95 per box binnen Nederland en €9,- naar België.

 

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?
Je kunt je adres wijzigen door een mail te sturen naar mail@hellolittleone.nl

 

Hello! Ìk heb mijn box nog niet ontvangen!
No worries, neem contact met ons via: mail@hellolittleone.nl en wij zullen het z.s.m. uitzoeken!

Retourneren

 

Kan ik een box retourneren?

Wij zijn niet in staat om boxen retour te accepteren. Echter, als een product beschadigd is neem dan contact op met mail[at]hellolittleone.nl en we zorgen zo snel mogelijk voor een vervangend product.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.